smeedijzeren meubelen op maat


Smeedijzer, metaal of ijzer, deze materialen verwerken we in ons kleinschalig atelier en we maken er ware kunstwerkjes voor in uw woning van. Voor al uw meubels op maat kunt u bij Intens interieur terecht.  Wij luisteren naar uw wensen, bekijken samen met u de mogelijkheden en gaan vervolgens in het atelier aan de slag. Met smeedijzeren meubels op maat geeft u uw interieur een unieke toets en kiest u voor puur vakmanschap. Meubels met een ziel, authentiek en puur. Dit wil uiteraard niet zeggen dat deze meubels steeds klassiek ogen, integendeel. Deze handgemaakte stukken kunnen net zo goed een moderne uitstraling hebben. De verschillende afwerkingsmogelijkheden zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.

 

Trappen, salontafels, maar net zo goed verlichting, wijnkasten en deurroosters, we vervaardigen met plezier unieke stukken, die naadloos in uw interieur ingepast kunnen worden. We bekijken dan ook steeds het totaalplaatje zodat de smeedijzeren meubels steeds volledig tot hun recht komen en voor de juiste sfeer zorgen.


SMEEDIJZER, UNIEK EN AUTHENTIEK


Smeedijzeren meubelstukken zijn onze passie en onze paradepaardjes. Met plezier zetten we als ons vakmanschap in, om tot het gewenste resultaat te komen. Van bijzettafels, over kandelaars tot de inrichting van volledige wijnkelders, geen project gaan we bij Intens interieur uit de weg. 

 

Kiest u voor smeedijzeren stukken, dan kiest u voor kunst, unieke stukken en maatwerk. Deze elementen passen dus perfect in uw interieur. Met onze creaties geeft u uw woning een unieke uitstraling, die je met 'standaard' meubelen niet voor elkaar krijgt. Warmte, sfeer, het zijn maar enkele eigenschappen die gepaard gaan met handgemaakte stukken. 

 

De voorbije 10 jaar zijn we bij Intens interieur uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het vlak van smeedijzeren meubelen in Antwerpen. Graag zetten we onze expertise en vakkennis ook in voor uw projecten en dromen. Contacteer ons, we bespreken graag met u de mogelijkheden. 


Enkele referenties van smeedijzeren meubelen op maat.