SMEEDIJZEREN DEUREN IN ALLE STIJLEN IN ANTWERPEN


Smeedijzeren deuren zorgen voor uitstraling, daar mag u zeker van zijn. Of u nu op zoek bent naar schuifdeuren, pivotdeuren, draaideuren of harmonicadeuren, wij hebben de gepaste oplossing voor u. Sterker nog, we maken deze oplossing op maat en naar uw wensen.

 

Als specialist in smeedijzeren deuren in Antwerpen hebben we tal van van projecten afgerond en beschikken we over een heleboel referenties. Indien gewenst voorzien we onze handgemaakte deuren ook van gelaagd glas, helder glas en melkglas. Andere opties zijn overigens perfect mogelijk. We denken graag met u mee en zoeken naar de gepaste smeedijzeren deur die perfect in uw interieur past. Uiteraard stemmen we ook de lak af op uw smaak. Zo krijgt u de uitstraling en look die u wenst: strak, modern of eerder klassiek.

 

Naast de smeedijzeren deur zelf, houden we ook rekening met het beslag. Ook hier zijn de mogelijkheden enorm. Een slot, een kruk, een stallenheffer: u zegt het maar.

Zijn we de profielen vergeten? Nee, natuurlijk niet. Onze fijne profielen geven u een waaier aan mogelijkheden. Lichtinval en een ruimtelijk gevoel gegarandeerd.


UNIEKE SMEEDIJZEREN RAMEN? DAT IS PAS INTENS!


Strak, stijlvol, bombastisch of net heel onopvallend? De smeedijzeren ramen van Intens interieur worden volledig naar uw wensen vormgegeven. Een gebrek aan inspiratie? Als interieurspecialisten denken we graag conceptueel met u mee, om vervolgens uw droom waar te maken.

 

Ons ambachtelijk vakmanschap zorgt voor unieke en authentieke ramen. Net als bij onze deuren zijn hier ook verschillende afwerkingen en coatings mogelijk. De lak wordt afgestemd op uw project en voor buitenramen zandstralen, metalliseren en poederlakken we de ramen. Op deze manier krijgt roest geen kans en geniet u nog langer van uw smeedijzeren ramen.

 

Bij onze realisaties houden we rekening met het ruimtelijk gevoel, de lichtinval en de sfeer die u wilt bekomen. Het totaalplaatje moet kloppen, daar staan we garant voor. Onze profielen past u naar wens aan, zodat u kan spelen met de onderverdeling van de glasvlakken. Trouwens ook qua beglazing zijn de mogelijkheden enorm. Van enkel- tot driedubbele beglazing, alles is mogelijk.

 

Wenst u onze smeedijzeren ramen en deuren te komen bekijken? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze kijkwoning in Pulderbos. Daar ervaart u de mogelijkheden die we u bieden als specialist in smeedijzer in Antwerpen. Wij gidsen u met plezier door onze kijkwoning en geven u het nodige advies. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.


Enkele referenties van Smeedijzeren Ramen en deuren